Privacy policy

Olemme Casino Rankilla erittäin tietoisia yksityisyydestä, johon sinulla on oikeus ja sinun tulee saada vieraillessasi ja käyttäessäsi tätä sivustoa. Ymmärrämme, että tietojen kerääminen käyttäjiltämme on tärkeää, mutta myös tarpeidesi suojaaminen ja tietojesi turvallisuuden ja asianmukaisen käytön varmistaminen on erittäin tärkeää.

Tässä tietosuojakäytännössä pyrimme hahmottamaan menetelmät, joita Casino Rank käyttää käyttäjien toimittamien tietojen keräämiseen, ylläpitämiseen ja käyttöön.

Jokainen Casino Rank -sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että hän hyväksyy tietosuojakäytäntömme ehdot ja että meillä on mahdollisuus käyttää tietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Jos joku käyttäjä ei hyväksy tietojensa käyttöä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, hänen on lopetettava sivuston käyttö. Casino Rank pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Jokaisen käyttäjän, joka jatkaa sivuston käyttöä joko sen jälkeen, kun hän on ilmoittanut näistä muutoksista henkilökohtaisesti tai kun muutokset on julkaistu sivustolla, katsotaan hyväksyvän nämä muutokset.

Evästeiden käyttömme

Käytämme tällä sivustolla evästeitä ja eväste on tiedosto, joka sijoitetaan sen laitteen kiintolevylle, jolla käyttäjä käyttää sivustoa. Eväste sisältää tietoja, joita käyttäjä käyttää säännöllisesti tällä sivustolla. Evästeet ovat hyvin yleisiä, ja niitä käytetään yleisesti verkkosivuston kirjautumistietojen ja käyttäjän sivustolle tekemien mukautusten tallentamiseen ja tallentamiseen. CasinoRank käyttää evästeitä vain sivuston toimintatarkoituksiin.

Lue lisää evästekäytännöistämme täältä.

CasinoRank kerää myös IP-osoitteita auttamaan turvatoimissamme, vianmäärityksessä, hallintotehtävissä ja tilastoanalyysissä. Palvelimemme voivat kirjata IP-osoitteesi lokiin, jos vierailet tietyllä verkkosivulla. IP-osoitteesi koostuu numerosta, joka on yksilöllinen laitteellesi verkossa.

Huomioi sivuston julkiset alueet

On huomattava, että kaikki sivustomme käyttäjien millä tahansa sivuston julkisella alueella antamat tiedot luokitellaan julkisiksi tiedoiksi, ja kaikkien käyttäjien tulee olla tietoisia tästä. Suosittelemme, että kaikki käyttäjät ovat diskreettejä ja harkitsevat huolellisesti henkilötietojen tai tietojen paljastamista.

Kaikkien käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että kolmannen osapuolen operaattorit voivat hankkia ja käyttää mitä tahansa foorumille, viestitaululle, chat-palveluun tai muulle Internetin julkiselle alueelle sijoitettua tietoa.

Tämä voi johtaa siihen, että saat myynninedistämistietoja, mainoksia tai ei-toivottuja viestejä. Emme voi valvoa kolmansia osapuolia, joten ota huomioon, että jos sijoitat henkilökohtaisia tietoja sivustomme julkiselle alueelle, saatat altistaa itsesi riskille.

Viestintä

CasinoRank käyttää ajoittain yhteystietoja antaakseen sinulle tietoja sivustostamme ja tarjolla olevista palveluista, joita olet käyttänyt tai käyttänyt. Jos olet antanut luvan ottaa sinuun yhteyttä, voimme myös ajoittain lähettää sinulle viestejä asiaan liittymättömistä palveluista.

Tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden kieltäytyä vastaanottamasta meiltä viestejä, ja tämä mahdollisuus tarjotaan, kun pyydämme sinulta tietojasi. On myös mahdollisuuksia poistaa itsesi yhteysluetteloista, jotka tarjoavat sinulle mainosmateriaalia, vaikka saatat silti saada tärkeitä viestejä.

Se, mikä määritellään tärkeäksi viestiksi, selvitetään osiossa. Yksityiskohtaiset tiedot Casino Rankin kanssa käytävän viestinnän lopettamisesta sisältyvät jokaiseen sinulle lähettämäämme viestiin.

CasinoRankin on ehkä hankittava henkilökohtaisia tietoja, jotta voit käyttää tiettyjä sivustomme osia tai käyttää tiettyjä palveluita. Voimme kerätä tietoja eri kohdissa, mukaan lukien: kun rekisteröidyt, kun tarjoat niitä vapaaehtoisesti, kun paljastat niitä sivuston julkisilla alueilla tai missä tahansa suorassa yhteydessä itseemme. Näitä henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää laskutuspalveluihin, tilisi hallintaan ja mainosmateriaalin tarjoamiseen.

Kolmannet osapuolet ja ulkoiset edustajat

Vahvistamme meille antamiasi henkilötietoja kolmansien osapuolien asiaankuuluviin tietokantoihin nähden. Hyväksymällä käyttöehtomme annat meille suostumuksen näiden tarkastusten suorittamiseen. Kaikki tarkastukset, mukaan lukien luottotietotoimistoilta tehdyt tarkastukset, tehdään henkilöllisyyden vahvistamiseksi, eikä niillä ole vaikutusta luottoluokitustasi. Toimimme tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Jos joku ulkopuolisista kumppaneistamme tai sopimuskumppaneistamme pääsee käsiksi tietoihisi, heidän on noudatettava tietosuojakäytäntöjä, joita noudatamme. Sivustomme tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, ja jos vierailet näillä sivustoilla, sinun tulee olla tietoinen siitä, että tietosuojakäytäntömme ei ulotu näihin sivustoihin. Sinun tulee tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt varmistaaksesi, että olet tyytyväinen näiden sivustojen käyttöön.

Jos laki niin vaatii, CasinoRank voi paljastaa käyttäjiemme henkilötietoja. Jos kolmas osapuoli väittää, että olet loukannut mitä tahansa heillä olevia immateriaalioikeuksia ja voi antaa kohtuullisen varmuuden siitä, että olet tehnyt niin, voimme antaa henkilötietosi.

Jos CasinoRank myydään, yhdistetään tai yhdistetään, henkilötietosi saattavat siirtyä uudelle yhtiölle.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaikki itse meille antamasi tiedot voidaan paikantaa ja käsitellä Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Näitä tietoja voidaan käsitellä missä tahansa paikassa, jossa CasinoRank tai kaikki ulkopuoliset tytäryhtiöt, edustajat tai tytäryhtiökumppanit toimivat.

Sivuston suojelijasi antaa suostumuksesi siihen, että siirrämme tai käsittelemme tietojasi pois Isosta-Britanniasta. Ryhdymme aina tehokkaisiin toimiin varmistaaksemme, että tietosi ovat hyvin suojattuja, mukaan lukien kunnioitettujen suojausmenetelmien ja -tekniikoiden hyödyntäminen.

Vaikka pyrimme tekemään kaikkemme pitääksemme tietosi turvassa, Internetin luonne tarkoittaa, että on mahdotonta varmistaa, että lähetykset pysyvät 100 % turvassa. Tämä tarkoittaa, että emme voi ottaa vastuuta tai olla vastuussa mistään henkilötietojen luovuttamisesta, joka johtuu lähetysvirheistä, kolmansien osapuolten pääsystä luvatta tai muista syistä, joihin emme voi vaikuttaa.

Sinullakin on roolinsa

Varmistaaksesi, että pysyt turvassa verkossa ja tietosi pysyvät turvassa, sinulla on oma roolisi. Olet vastuussa siitä, että tunnuksesi ja salasanasi pysyvät turvassa, ja sinun tulee huolehtia siitä, että tietosi ovat aina turvassa.

Tarjoamme myös mahdollisuuden päivittää, korjata tai poistaa tiettyjä tietojesi osia, ja voit tehdä niin, jos olet huolissasi tarkkuudesta tai paljastettavista asioista. Pidätämme oikeutemme periä kohtuullisen maksun kaikista tiedoista kopioiden toimittamisesta.

Jos päätät poistaa tietoja, saatat huomata, että et voi enää käyttää tiettyjä palveluita tai sivuston osia. Jos näin käy, käytäntömme ei ole palauttaa rahaa. Voimme kuitenkin säilyttää henkilötietosi tiedostoissamme, jotta voimme ratkaista ongelmia, päättää kiistat, varmistaa käyttäjäsopimuksemme pysymisen ja varmistaaksemme, että noudatamme kaikkia sivustomme toimintaa koskevia laillisia ja teknisiä vaatimuksia.

Jokainen Onlinecasinorank.org-sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että hän hyväksyy tietosuojakäytäntömme ehdot ja että meillä on mahdollisuus käyttää tietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

Jos joku käyttäjä ei hyväksy tietojensa käyttöä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, hänen on lopetettava sivuston käyttö. Onlinecasinorank.org pidättää oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Jokaisen käyttäjän, joka jatkaa sivuston käyttöä joko sen jälkeen, kun hän on ilmoittanut näistä muutoksista henkilökohtaisesti tai kun muutokset on julkaistu sivustolla, katsotaan hyväksyvän nämä muutokset.